Informatie voor sekswerkers

Is seks je werk of krijg je geld of spullen in ruil voor seks? Kom dan twee keer per jaar op soa testen. Bij het Centrum Seksuele Gezondheid (CSG) van GGD Flevoland kan dit gratis en anoniem. Je kunt je bij ons ook gratis laten vaccineren tegen hepatitis B. Heb je andere vragen of hulp of advies nodig bij je werk? Wij zijn er voor je.

Advies of hulp op het spreekuur voor sekswerkers

Heb je hulp, advies of ondersteuning nodig, maak een afspraak op ons spreekuur.

Laat je minstens 2 keer per jaar testen op soa’s

Als seks je werk is, heb je meer kans om een soa te krijgen. Kom daarom minstens twee keer per jaar testen op soa. Bij het CSG van GGD Flevoland kan dit gratis en anoniem.

Gratis vaccinaties tegen Hepatitis B

Als seks je werk is, loop je meer risico op Hepatitis B. Je kunt je daarom bij de GGD gratis laten vaccineren tegen Hepatitis B. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op de website van Sekswerk.info. Of bel voor een afspraak 088 002 99 10 (ma-vr 8:00-17:00 uur).

Voorkom ziektes en zorg voor een veilige en schone werkomgeving

Ben je op zoek naar praktische tips om je werk op een hygiënische en veilige manier te doen? Kijk in de Hygiënerichtlijn voor seksbedrijven en sekswerkers.

Dwingt iemand jou om seks als werk te hebben? Vraag om hulp!

Heb je er niet zelf voor gekozen om sekswerk te doen? Zorg dat je met iemand die je kan vertrouwen hierover praat. Niemand mag jou dwingen om sekswerk te doen. En niemand mag geld van je eisen dat jij met sekswerk verdient.

Wat kan je doen?

  • Bij direct gevaar: bel 112
  • Vraag (anoniem) hulp van de politie, bel 0900-8844
  • Wil je er met iemand anders dan de politie over praten? Bel 088-0029910
  • Heb je te maken met seksueel geweld in je werk? Het Centrum Seksueel Geweld is 24/7 bereikbaar voor hulp: 0800-0188. Je kunt ook (anoniem) chatten met het Centrum Seksueel Geweld.

Advies en hulp bij stoppen met sekswerk

Wil je misschien stoppen met sekswerk en heb je hulp nodig? Bezoek ons spreekuur. Voor het spreekuur kun je alleen telefonisch een afspraak maken via 088 002 99 10  (ma t/m vr 8:00 – 17:00 uur).

Meer informatie

Blijf op de hoogte en volg ons via social media